Voeding en verzorging:

De voeding, melk en vruchtensap, etc. worden gratis verzorgd door Het Kootertje.
Heeft u voor uw kind speciale wensen omtrent de voeding, omdat het bijvoorbeeld een allergie heeft, dan zijn wij graag bereid hieraan mee te werken. In overleg met u kunnen wij zelf zorgen voor eventuele speciale voeding of u kunt het zelf verzorgen. Extra kosten die dit met zich mee zouden brengen, worden in rekening gebracht.

De kinderen krijgen bij het drinken 's morgens fruit en 's middags altijd iets lekkers. verder wordt er niet gesnoept.
Hierop wordt bij feestelijke gelegenheden en verjaardagen een uitzondering gemaakt. Mocht u hiertegen bezwaar hebben dan dient u dit duidelijk aan te geven.

Kleding en reserve kleding
Voor u en uw kind is het fijn als het kind goed wasbare kleding draagt, zodat het kan meedoen aan creatieve activiteiten. Er kan altijd iets misgaan waardoor kleren vuil worden.
Om de mogelijkheid te hebben de kinderen te verschonen is het prettig als er voor ieder kind zowel schone onder- als bovenkleding aanwezig is op het kinderdagverblijf.
Luiers worden gratis door ons verzorgd.

Vervoer
De kinderen van de BSO worden met de verschillende bussen/auto’s van school gehaald.Voor de veiligheid in de bus zijn er voor alle kinderen zitjes aanwezig. Alle kinderen zitten bovendien in de gordels. Er is voor het vervoer een WA-verzekering en een inzittendenverzekering afgesloten. Voor de kinderen van de prins willem van oranje school geldt dat er minimaal 2 pm-ers de kinderen te voet van school halen.